Da li ovog puta želiš
zaista da smršaš?

Toliko puta si probala razne dijete, uplaćivala teretanu, kretala na treninge, masaže, tretmane i pokušavala najrazličitije detokse, ali se posle svakog pokušaja osećaš sve gore? Smršaš malo, pa se opet ugojiš, skineš 5 pa vratiš 7. A zapravo posle svakog pokušaja, sve manje veruješ sebi, sve više kriviš sebe i dugoročni rezultati izostaju? Ako ti ovo zvuči poznato, nastavi da čitaš…

NAPOMENA: Na pravom si putu – putu do uspeha.
A kada pročitaš sve ovde do kraja, znaćeš i zašto i uverićeš se u to!

ZAUVEK VITKI

Online program za mršavljenje

Prvi i jedinstveni online program na ovim prostorima koji kombinuje terapeutski i nutricionistički pristup i bavi se pronalaženjem odgovora na pitanje ZAŠTO još uvek niste imale uspeha u mršavljenju i KAKO da u tome sada i konačno uspete.

Više od 600 žena je već uspelo!

Bez restriktivnih dijeta!

Bez iscrpljujućih planova vežbanja!

Bez zabranjene hrane!

Većina programa za mršavljenje se bazira ili na ishrani ili na vežbanju. Međutim, prvi korak na putu ka postizanju trajnog uspeha i konačnog zadovoljstva po pitanju sebe i svog izgleda dolazi kad pored težine koju želimo da izgubimo, isto tako oslobodimo i svoj um, telo i  svoja osećanja od težine koja ih pritiska. I to je ono što ovaj program čini drugačijim od svih programa za mršavljenje.

Mnogi programi nude rezultate koji nažalost nisu dugoročni jer se nakon izvesnog vremena kilogrami ponovo vraćaju.

Grupe se otvaraju SAMO jednom godišnje i naredna grupa kreće sa radom 06.02.2023.

Ja sam Aleksandra Ubović – praktičar telesne psihoterapije i autor programa ZAUVEK VITKI

Moja borba sa kilogramima trajala je godinama. Nakon prve trudnoće, ugojila sam se 20kg NAKON porođaja, i od tada pa sve do 2016-te godine bio je prisutan. 

Probala sam gotovo sve dijete za koje ste ikada čuli, ali nakon skinutih kilograma leti, čim usledi sezona praznika i slava, vraćala bih sve što sam skinula i dodavala još koji kilogram preko. 

Za tih petnaestak godina smršala sam i vratila preko 100 kilograma!

Ovo sam bila ja...

Jedna od retkih fotografija koje imam iz tog perioda, jer sam češće bežala od foto aparata, ili se uspešno krila iza ostalih ljudi kada bismo se fotografisali. 

Nezadovoljstvo i nedostatak samopouzdanja sam hranila pastama, testom, picama, tortama i brzom hranom. Plazma sa mlekom je bila moj tajni sastojak da popravim svaki loš dan! A zapravo nisam žudela za šećerom, već za STVARNOM promenom, jednom za svagda! I uspela sam u tome.

HOLISTIČKI PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE

ZAUVEK VITKI

TERAPEUTSKI PRISTUP SA PODRŠKOM NUTRICIONISTE

Nakon 8 godina vođenja radionica ZAUVEK VITKI, rešila sam da svo svoje iskustvo i znanje koje imam podelim sa vama i pomognem vam da vratite veru u sebe, zavolite sebe i na jedan potpuno oslobađajući način uspete da smršate i da se osećate dobro u svom telu.

Kroz moje radionice i koučing sesije prošlo je preko 600 klijentkinja i mnoge od njih su zauvek rešile problem sa kilažom. Neke su promenile odnos prema sebi, neke prema drugima ali ono što je zajedničko za sve je što su promenile pristup prema svom životu i svojim kilogramima.

Naš um, telo i emocije su u neraskidivoj vezi i nikada ne idu jedni bez drugih. Da bismo se oslobodili viška kilograma nije dovoljno samo korigovati ishranu ili uključiti iscrpljujuće treninge. Važno je da pokažemo spremnost da se oslobodimo i svih starih načina razmišljanja, reagovanja i potisnutih emocija koji su nas doveli u situaciju da oko sebe postavimo zid, štit sačinjen od kilograma, koji nas štiti od daljih povreda koje smo kroz život svesno ili nesvesno zadobijali. 

Vreme je da kažete sebi - ja to mogu!

Istraživanja su pokazala da je mršavljenje uz podršku daleko lakše, efikasnije i delotvornije i da su šanse za uspeh gotovo 80 % veće!
Iz mog iskustva, većina žena koje su održale kontakt sa grupom su napravile uspeh i održale kilažu nakon mršavljenja i to u mnogo većem procentu od onih koje nisu dolazile na grupu za podršku ili ostvarivale kontakt sa grupom.

Šta dobijaš kroz ZAUVEK VITKI program?

Online program traje 3 meseca, a vi ćete imati pristup 6 ili 12 meseci u zavisnosti od paketa koji izaberete.  U toku tih 6/12 meseci imaćete pristup lekcijama i možete ih pregledati neograničeni broj puta u bilo kom trenutku.

UPIS za ZAUVEK VITKI grupni rad se otvara SAMO jednom godišnje i to krajem januara/početkom februara.

Broj mesta je ograničen jer želim da održim individualni pristup sa svakom od vas.

Teme na kojima ćemo raditi:

Samo su neka od pitanja kojima ćemo se baviti…

Ovo su bonusi koji vas očekuju na online programu:

Zatvorena FB grupa

Online grupne radionice ZAUVEK VITKI i Individualne terapije

Jelovnik

Radionice i Live Zoom uključenja

Na programu ćete imati Zoom pozive sa mnom i sa nutricionistkinjom. Kroz ova uključenja ćete dobiti mogućnost da direktno od nas dve dobijete odgovore na sva pitanja koja imate na ovom putu spoznavanja sebe i postizanja svog cilja.

U okviru grupnog rada imaćemo uživo 6 online radionica u trajanju od sat i po do 2. Radionice će se održavati na dva meseca i na početku programa ćete dobiti tačne datume.
Kroz ove terapeutske radionice proći ćemo kroz VEŽBE specijalno kreirane za proces mršavljenja. Ovo su teme na kojima ćemo raditi:

 1. Izlazak iz začaranog kruga prejedanja – Kako pronaći mir
 2. Rad sa emocijama – emocije koje blokiraju proces mršavljenja 1
 3. Rad sa emocijama – emocije koje blokiraju proces mršavljenja 2
 4. Zaštiti se stavom a ne kilogramima – zdrave granice i njihova uloga u procesu mršavljenja
 5. Partnerski odnosi i gojaznost
 6. Uživanje u hrani – kako održati dostignutu kilažu

Ove radionice snimamo tako da ukoliko niste u prilici da im prisustvujete uživo, ne brinite, imaćete snimak koji ćete moći da pogledate naknadno.
Snimak radionica NE postavljamo u FB grupi.

Jelovnik zdrave i izbalansirane ishrane - 12KG za 12 nedelja

Kroz ovaj program ćete imati priliku da se susretnete sa zdravim načinom ishrane uz koji se gubi 1 kg nedeljno, a koji je i meni pomogao svojevremeno da dođem do željene figure i što je najvažnije da tu figuru i održim.

Kada se hranite po ovom konceptu ishrane, stabilizuje vam se nivo insulina u krvi i nemate žudnju za hranom. Obroci su izbalansirani, obilni i ne osećate glad gotovo nikada.

Stručnu pomoć i kreiranje jelovnika će vam pružiti Bojana Stojanović Pavićević, strukovni nutricionista – dijetetičar, inače i moj lični nutricionista. Uz njenu podršku postigla sam izuzetne i dugotrajne rezultate što je i razlog što sam se odlučila da i taj segment bude dodatna vrednost, bonus koji sam uključila u ovaj program.

Prijava za pristup

ZAUVEK VITKI ONLINE KURS

380 jednokratna uplata
 • Pristup 6 meseci
 • 2 meseca jelovnik
 • Pristup ZV FB grupi

ZAUVEK VITKI GRUPNI PROGRAM

780 dve rate
 • Pristup programu 12 meseci
 • 2 meseca jelovnika
 • Pristup ZV FB grupi
 • Info Zoom sa Aleksandrom
 • 6 grupnih radionica uživo sa Aleksandrom
 • Podrška nutricioniste
 • E-book ZAUVEK VITKI
Popularno

PERSONALIZOVANI PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE ALEKSANDRE UBOVIĆ

1880 dve rate
 • Pristup programu 12 meseci
 • Personalizovan jelovnik/2meseca
 • Smernice i podrška nutricioniste
 • Info Zoom sa Aleksandrom
 • Pristup ZV FB grupi
 • 6 grupnih radionica uživo sa Aleksandrom
 • Individualna dijagnostika uzroka gojaznosti
 • 12 individualnih terapija sa Aleks
 • Mesečne introspekcije
 • E-book ZAUVEK VITKI
 • Dnevnik mršavljenja

ZAUVEK VITKI ONLINE PROGRAM

380 jednokratna uplata
 • Pristup 6 meseci
 • 2 meseca jelovnik
 • Pristup ZV FB grupi

Iskustva i utisci

Ovaj program nije za tebe ukoliko želiš nerealne rezultate, magičnu formulu uz koju ćeš jesti omiljenu pizzu svakodnevno i mršaviti 5kg dnevno. 

Ovaj program nije za tebe ukoliko nisi spremna da se suočiš sa KAKO i ZAŠTO. 

Ovaj program nije za tebe ukoliko ne možeš da potrošiš na sebe barem 20 minuta dnevno i napraviš korak više ka svom vitkom telu.

Ovaj program je za tebe ukoliko:

I dalje nisi sigurna?

Od samog početka ZAUVEK VITKI programa biram da radim sa ženama koje su spremne za ovo putovanje, koje imaju veliku sposobnost introspekcije i žele da kroz svoj put ka gubitku kilograma upoznaju i jednu novu SNAŽNU JA. Ukoliko i dalje nisi sigurna da je ovaj program za tebe – popuni upitnik na ovom linku i ukoliko vidimo tvoju spremnost i uklopljivost u ZAUVEK VITKI putovanje neko iz mog tima će te ubrzo kontaktirati.

Q&A

Kao što ste verovatno primetili većina programa za mršavljenje se bazira ili na ishrani ili na vežbanju. Ono po čemu je program ZAUVEK VITKI zaista jedinstven jeste da je to program ličnog razvoja uz koji se i mršavi. Ne samo da ovaj program ne nudi kratkoročna rešenja i brze dijete od kojih nam je već svima muka, već nas uči kako da dođemo u kontakt sa samim sobom i kako da se pored težine koju želimo da izgubimo, oslobodimo i težine koja pritiska naš um i emocije iznutra. Zato ovaj program jeste holistički – on vas uči kakva je sprega između emocija i mršavljenja, kako da ponovo izgradite svoje samopouzdanje, kako da kroz meditacije, vežbe i vizuelizacije prepoznate i savladate izazove koji su vas sputavali u dosadašnjoj borbi, a usput se lako rešavate neželjenih kilograma.

Klijentkinje koje se najčešće prijavljuju na program su žene koje su svesne da mršavljenje nije samo borba sa kalorijama, sa vežbanjem i do koje se dolazi “bušenjem kašike”. Ukoliko pratite moj rad verovatno sad već znate da jako često pominjem to da su razlozi mnogo dublji i nešto više o tome možete pronaći u mojim blogovima i kroz videe na mom Youtube kanalu.

Ovo je za mene bio dugogodišnji izazov zbog čega sam čak četiri pune godine odlagala pokretanje online verzije programa ZAUVEK VITKI. “Teorijski” i “nutricionistički” deo programa je bilo lako prebaciti online, ali kako prebaciti online introspektivne vežbe i radionice uživo. Danas, nakon pet online grupe i mnogo uspešnih priča mojih klijentkinja sigurna sam da online program može biti efikasniji nego radionice uživo. Zašto? Zato što vam omogućava da same birate vreme i mesto kada ćete se posvetiti programu. Zato što omogućava mnogim ženama koje nisu iz Beograda da imaju pristup programu i učestvuju na online susretima. Zato što nam zajednička Facebook grupa, na koju sam jako ponosna, omogućava da razmenjujemo izazove, strahove, ali i reči podrške i rešenja. Zato što imamo uživo radionice na kojima prolazimo kroz vaš razvoj i put ka zauvek vitkom telu.

Na programu ZAUVEK VITKI želim da održim individualni pristup u kome mogu da pratim personalni razvoj svake od vas. Upravo to mi omogućava mali broj polaznica programa.

Kao i za sve moje vebinare, i nakon zoom sastanaka dobijate link ka snimljenom materijalu neograničen broj puta. Ukoliko se kojim slučajem ne osećate prijatno da svoju priču delite sa drugim polaznicama online programa, i to je sasvim u redu, te snimak možete poslušati kada vama odgovara.

Ovo je upit koji takođe često dobijam i tada uvek volim da postavim pitanje da li ta osoba želi da prođe kroz jedan ovakav program. Pre svega, zato što ovo nisu tablete za mršavljenje i mesec dana u teretani. Ovo je program ličnog razvoja za dugoročne rezultate i da bi promena bila efikasna, ona mora krenuti od nas samih. Dakle dokle god vaša drugarica, ćerka, kuma, sestra itd. sama ne poželi promenu – do promene neće doći. Kada osoba bude poželela da se promena desi, tada ih možete uputiti na program ZAUVEK VITKI i biti podrška u svim izborima i izazovima.

Uz ZAUVEK VITKI program dobijate i 8 nedelja nutricionističkog jelovnika uz koji se mršavi 1 kilogram nedeljno, a koji je tu da na fiziološkom nivou podržimo naš psihološki razvoj. Svim polaznicama je omogućeno da biraju da li žele vegetarijanski jelovnik ili ne. Ovaj jelovnik vam omogućava da izgradite zdrav odnos prema ishrani, da razvijete zdrave navike i to je jelovnik kojeg se i ja držim već skoro 6 godina. Takođe, tokom programa imate i podršku nutricionistkinje koja će odgovarati na sva vaša pitanja u vezi sa ishranom.

Rešila sam da svima vama koje želite da krenete na program, ali vam je problematično da platite pun iznos omogućim da program platite u mesečne rate. Potrebno je da prvu ratu uplatite do kraja januara, a da drugu ratu izmirite do 10. u tekućem mesecu.

Ne brinite, sve je veoma lako i dobićete detaljno objašnjenje kako da pristupate lekcijama, kako da radite vežbe i kako da slušate vođene vizuelizacije! Takođe, svakodnevno vam je dostupna i puna podrška mog tima.