Jelka Lela Pekez – ŽENA HEROJ

Jelka Lela Pekez – ŽENA HEROJ

Od tinejdžerskog uzrasta pa do svoje 43 godine, držala sam preko 20 različitih dijeta. I da, davale su svaka od njih rezultate. Izgubila bih nekad i do 15kg ali sam veoma brzo bila i deblja nego pre dijete. Večito sam bila gladna i debela i očajna zbog toga.

A onda sam jednog dana, videvši Aleksandrin post na fb o njenom programu ZAUVEK VITKE, ne razmišljajući mnogo šta je to i šta nudi, kliknula na prijavu, prijavila se i taj momenat je danas jedna od mojih svakodnevnih mnogobrojnih zahvalnosti.

Ništa nisam očekivala a dobila sam mnogo. Sebe. Dugo sam sebi nedostajala ja. A tugu zbog tog nedostajanja ublažavala sam hranom, držeći sebe u večitom začaranom krugu.

Uz nežno Aleksandrino vođstvo kroz vežbe i meditacije, razgovore i podršku, koje program ZAUVEK VITKE podrazumeva, ja sam danas osoba koja voli sebe, svoje telo, svoj odraz u ogledalu i očima, sa 20kg manje.

Vežbam svoje telo svako jutro 15min.

Biram hranu koju jedem, iz ljubavi prema svom telu.

Meditiram. Volim se i negujem sebe kako iznutra tako i spolja.

I to traje i danas.
I još jedna od mojih svakodnevnih zahvalnosti je Aleksandra i to što radi.

P.S. Nekada nisam volela da se slikam i jedva sam našla sliku „pre“, a za sliku „posle“ sam se namučila jer ih imam mnogo i svaku volim i da mogu sve bi ih stavila ovde 😂

1 Komentar

  • Ljupka Posted 12. januara 2019. 17:16

    Cestitam na uspehu

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top