Pisale ste mi nakon online programa ZAUVEK VITKI

Pisale ste mi nakon online programa ZAUVEK VITKI

Program ZAUVEK VITKI nije ispunio moja očekivanja već ih je apsolutno prevazišao. Izgubila sam 11kg i verujem da ću u naredna dva meseca izgubiti preostalih nekoliko kilograma ali verujte kilogrami sada zaista nisu toliko bitni. Nakon dugo vremena, gotovo prvi put u životu sam pružila sama sebi priliku da budem sebi na prvom mestu kao i da vrednujem, ispoljim svaku svoju emociju, da usporim, dišem i osetim svoje telo. Ja bih ovaj program preimenovala, možda je naziv Novi početak idealniji za njega.
Tokom celog programa sam stekla utisak da je sve na pravom mestu u pravo vreme. Nema delova koji su bili suvišni niti nešto što bih dodala. Osim da, možda bih ga produžila ali ja svakako nastavljam ovo putovanje. I mogu na kraju potvrditi da nije lako ali je zaista posebno!
Osećaj da nemate dovoljno vreme za ovako nesto, dovoljno novca ili dovoljno samopouzdanja jednostavno preskočite jer vas posle te prepreke čeka skriveno blago, to je se upravo meni dogodilo.

H V A L A!
Jovičić Sanja

Draga Aleksandra,

Prvo želim da kažem da sam neverovatno zahvalna što si se ti pojavila u mom životu, ali naravno i tvoj program.
Koncept je sjajan i zaista prodire u suštinu, koju, kapiram da masa ljudi uopšte ne konta (mislim na povezivanje naših navika u ishrani sa psihološkim aspektima naše ličnosti).
Takođe, želim da kažem da se zaista vidi, koliko si vremena i truda uložila da ceo program izgleda ovako.

Zadovoljna sam što sam prošla program, što i dalje prolazim kroz uspone i padove, ali mnogo više osvešćenija, i bez samooptuživanja i osećanja krivice. Pored mnogobrojnih uvida koje sam stekla, mislim da mi je presudan bio onaj koji se tiče toga da se zapravo osećam loše kad unosim u sebe gluposti, i to bez ikakvog reda i odabira. Shvatila sam da su moja volja, moje emocije, moja energija tesno povezane sa onim šta i kako unosim u sebe. To mi je zaista predstavljalo otkrovenje jer nikada nisam razmišljala na taj način.

Sada vrlo lako osvešćujem svoje emocije i stanja, i u mogućnosti sam da zastanem i da napravim izbor koji je dobar po mene.
Mnogo nisam volela sebe, ceo život, moj kritičar je bio nemilosrdan. Sada nekako želim da budem blaga i nežna prema sebi. Želim da ugađam sebi na pravi način. Naravno da samokritičar nije nestao, ali rado i smireno ga primim u goste i još ga nagovorim da bude brižan, empatičan i nežan.

Sve u svemu, hvala ti, beskrajno!

Topao pozdrav iz Budimpešte,

Katarina

Draga Aleksandra,

želim da ti se zahvalim na predivnom iskustvu i na postignutim rezultatima u gubitku kilograma!

Od početka programa sam uspela da smanjim kilažu za 6kg ali uglavnom u mastima, sto ima rezultat u vizuelnom izgledu vise nego u kg. I vizuelni rezultati su fenomenalni. 

Presrećna sam i moj život se promenio! napokon moguće je! 

Svaka čast na celom programu na temama, vežbama i meditacijama. Uložen je ogroman trud i znanje da se ovaj program sastavi i hvala ti sto si to uradila za sve nas. 

Uživam u svakom obroku, nisam gladna  i gubim kilograme… počela sam da treniram i sve to zahvaljujući promeni na svim nivoima, ne samo u kilogramima. Analiza emocija i bolje razumevanje istih je od ogromne koristi, napokon imam osećaj da emocije nisu jace od mene i da me ne kontrolišu… 

Toplo preporučujem program prijateljima i poznanicima ovaj program i nadam se da ćeš imati nove polaznike… ali dosta mojih prijatelja bi moglo da se priključi ako je program na engleskom. Da li razmišljaš da napraviš i program na engleskom jeziku? 

U svakom slučaju celo iskustvo je donelo novi kvalitet u mom životu i presrećna sam, ali ti znaš taj osećaj! Uživam u sebi, u svom telu i slobodna sam!

Nastaviću da slušam lekcije i da pratim jelovnike do svoje idealne kilaže… hvala puno!

Biljana Prlinčević M.SC.Arch

 

Draga,

presrećna sam što sam bila deo ove grupe i programa Zauvek vitki. Meni je on pokrenuo mnoga pitanja i sada mnogo više volim sebe. Meditacije i afirmacije menjaju nesvesno i sve one teme koje sam pakovala od detinjstva. Audio vežbe su mi pomogle da dođem do mnogih uverenja kojih nisam bila svesna. 

Sa lakoćom sam skinula kilograme. Cilj koji sam postavila bio je da kilaža bude ispod 70kg jer taj rezultat dugo nisam imala. Uspela sam, ali shvatam da sam sebe ograničila time. 

Nastavljam sa meditacijama jer me opuštaju i olakšavaju dalji put. 

Hvalaaa od srca. Predivan je program i koje spreman da radi na sebi, ovo je zlata vredno jer pogađa u centar. 

Najvažnije je što nema moranja, nema zabrana. To je meni značilo da fokus stavim na sebe. 

Šaljem ti veliki zagrlaj. 🥰

Sandra

 

Draga Aleksandra,

Nadam se da će te ovaj e mail zateći u nekom prelepom planinskom mestu, u dobrom zdravlju i još boljem raspoloženju.

Imaš moju dozvolu da sve sto ti iz ovog pisma ( i upitnika) sluzi  objaviš uz moje inicijale.

U našem poslednjem Zoom uključenju ( mislim da je to bilo pre par nedelja) pred svima sam rekla svoje utiske ali mi je zadovoljstvo da ih ponovim i napišem.

Ovaj program je izvanredan. Znala sam od prvog momenta da je to  za mene.

Čim sam ušla na tvoj web sajt, pogledala ideju koju nudiš i način na koji si sve koncipirala

znala sam da sam na pravom mestu. Dokazalo se, po ko zna koji put, da sve sto je u vezi sa vašim prezimenom mora biti i jeste čist profesionalizam. Nije dugo prošlo i ja sam uživala u svojim rezultatima.

Oni su se ogledali u svemu. Dolazili su u onoj meri koliko sam radila na sebi.

Svaka vežba, meditacija, ispoštovan jelovnik, rad sa ogledalom, literatura koja prati ovaj program donosila je veliku nagradu. Nije bilo prilike, tokom čitavog programa, da prođe jedan dan a da se toliko lepih stvari ne dozivi. Prvo je reagovalo telo a u stopu ga je pratila i ona suptilna  strana duše.

Kada se to dvoje slozi i čovek oseti šta dobija novim navikama u ishrani i percepciji  rezultat ne može da izostane.

To je zakon.

Program je napravljen tako da bas svi mogu da postignu rezultate. Svaka naredna nedelja je lakše i zanimljivija.

Dok dođeš do treće nedelje želiš da program uvedu u skole, a do kraja šeste već nosiš omiljene farmerke.

Ovom prilikom želim da ti se zahvalim sto si uvek bila tu 24/7, raspoložena da odgovoriš na sva pitanja, da budeš velika podrška,

da ti ne smetaju pitanja tipa „Mogu li jesti žutu ili moram crvenu papriku“ i da svojim stilom života ostaneš primer onoga čemu učiš druge.

Želim ti uspeh u svemu sto započneš, od srca.

  1. S. Smršala sam, konačno sam i ofarbala kosu, lepo se osećam i razumem da je 100x lakše VOLETI SEBE

( a to znaci jesti zdravo, kretati se i misliti lepo) nego ispravljati krive drine u svom selu i po belom svetu.

 

D.K.

 

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top