Zauvek vitki

Zauvek vitki

Toliko puta si probala razne dijete i sve druge načine mršavljanja, ali se posle svakog pokušaja osećaš sve gore? Sve manje veruješ sebi, sve više kriviš sebe i rezultati izostaju? Ako ti ovo zvuči poznato, nastavi da čitaš…

NAPOMENA: Na pravom si putu – putu do uspeha. A kada pročitaš sve ovde do kraja, znaćeš i zašto i uverićeš se u to! 🙂

ZAUVEK VITKI
Online program za mršavljenje

Prvi i jedinstveni online program na ovim prostorima koji se bavi pronalaženjem odgovora na pitanje ZAŠTO još uvek niste imale uspeha u mršavljenju i KAKO da u tome sada i konačno uspete.

Većina programa za mršavljenje se bazira ili na ishrani ili na vežbanju. Međutim, prvi korak na putu ka postizanju trajnog uspeha i konačnog zadovoljstva po pitanju sebe i svog izgleda dolazi kad pored težine koju želimo da izgubimo, isto tako oslobodimo i svoj um, telo i  svoja osećanja od težine koja ih pritiska. I to je ono što ovaj program čini drugačijim od svih programa za mršavljenje.

Mnogi programi nude rezultate koji nažalost nisu dugoročni jer se nakon izvesnog vremena kilogrami ponovo vraćaju. 

Naredna grupa kreće sa radom 24.10.2022.

Holistički program za mršavljenje Zauvek vitki

Nakon preko 8 godina vođenja radionica ZAUVEK VITKI i rada sa ženama na oslobađanju od viška kilograma, rešila sam da svo svoje iskustvo i znanje koje imam podelim sa vama i pomognem vam da vratite veru u sebe, zavolite sebe i na jedan potpuno oslobađajući način uspete da smršate i da se osećate dobro i zdravo u svom telu.

Kroz moje radionice i koučing sesije prošlo je preko 600 klijentkinja i mnoge od njih su zauvek rešile problem sa kilažom. Neke su promenile odnos prema sebi, neke prema drugima ali ono što je zajedničko za sve je što su promenile pristup prema svom životu i svojim kilogramima.

Naš um, telo i emocije su u neraskidivoj vezi i nikada ne idu jedni bez drugih. Da bismo se oslobodili viška kilograma nije dovoljno samo korigovati ishranu ili uključiti iscrpljujuće trening. Važno je da pokažemo spremnost da se oslobodimo i svih starih načina razmišljanja, reagovanja i potisnutih emocija koji su nas doveli u situaciju da oko sebe postavimo zid, štit sačinjen od kilograma, koji nas štiti od daljih povreda koje smo kroz život svesno ili nesvesno zadobijali. 

Vreme je da se vratite sebi, da se setite istine koja kaže da ste divni, lepi i čudesni i da lagano ali sigurno krenete na svoj novi put – put do svoje savršene figure i put do svog unutrašnjeg mira. Tu ćete otkriti lepotu svoje duše i shvatićete da možete biti upravo onakvi kakvi želite da budete.

Teme na kojima ćemo raditi:

 • Otkrivanje istinskih, duboko skrivenih, razloga zbog kojih se gojimo
 • Zašto je teško da održimo stabilnom kilažu čak i kada smršamo?
 • Kako biti u kontaktu sa sobom i razumeti razliku između stvarne gladi i potrebe da se zatrpa neprijatna emocija?
 • Šta je to emocionalna glad i zbog čega u stvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni?
 • Kako razlikovati zdrav apetit od žudnje za hranom
 • Mentalne veštine za uspešno i trajno mršavljenje
 • Šta su vizualizacije i kako da ih iskoristite u dostizanju svojih ciljeva
 • Vizuelizacija za mršavljenje
 • Šta su afirmacije i kako ih koristiti u cilju postizanja vaše savršene figure
 • Afirmacije za mršavljenje
 • Rad sa ogledalom

Samo su neka od pitanja kojima ćemo se baviti…

Ovo su BONUSI koji vas očekuju na online programu:

 • Zatvorena FB grupa
 • Live Zoom Pozivi
 • Jelovnik

ZATVORENA FB GRUPA ZA PODRŠKU

Prvi i najefikasniji „alat“ za uspeh u mršavljenju je veza sa ljudima iz grupe koji rade na rešavanju istog problema i njihova podrška.
Istraživanja su pokazala da je mršavljenje uz podršku daleko lakše, efikasnije i delotvornije  i da su šanse za uspeh gotovo 80 % veće!
Iz mog iskustva, većina žena koje su održale kontakt sa grupom su napravile uspeh i održale kilažu nakon mršavljenja i to u mnogo većem procentu od onih koje nisu dolazile na grupu za podršku ili ostvarivale kontakt sa grupom.

LIVE ZOOM UKLJUČENJA

Na programu ćete imati Zoom Pozive sa mnom i sa nutricionistkinjom. Kroz ova uključenja ćete dobiti mogućnost da direktno od nas dve dobijete odgovore na sva pitanja koja će vam se javljati na ovom putu spoznavanja sebe i postizanja svog cilja.

Ove susrete snimamo i postavljamo u našoj zatvorenoj FB grupi tako da ukoliko niste u prilici da im prisustvujete, ne brinite, imaćete snimak koji ćete moći da pogledate naknadno.

 JELOVNIK ZDRAVE I IZBALANSIRANE ISHRANE

Kroz ovaj program ćete imati priliku da se susretnete sa zdravim načinom ishrane uz koji se gubi 1 kg nedeljno, a koji je i meni pomogao svojevremeno da dođem do željene figure i što je najvažnije da tu figuru i održim.

Kada se hranite po ovom konceptu ishrane, stabilizuje vam se nivo insulina u krvi i nemate žudnju za hranom. Obroci su izbalansirani, obilni i ne osećate glad gotovo nikada. 

Stručnu pomoć i kreiranje jelovnika će vam pružiti Bojana Stojanović Pavićević, strukovni nutricionista – dijetetičar, inače i moj lični nutricionista. Uz njenu podršku postigla sam izuzetne i dugotrajne rezultate što je i razlog što sam se odlučila da i taj segment bude dodatna vrednost, bonus koji sam uključila u ovaj program.

Ukoliko budete želeli da nastavite sa ovim načinom ishrane, moći ćete direktno sa nutricionistom da kreirate personalizovani jelovnik po vašoj meri.

ISKUSTVA I UTISCI PRETHODNIH POLAZNICA OVE RADIONICE!

Fenomenalne radionice koje otvaraju mnoga pitanja koja nas univerzalno ''muče''. Odgovori koje daju su jednostavni, lako primenljivi i menjaju pogled na vaše biće i svet oko vas. Radosno koračam ka boljoj, lepšoj i zgodnijoj JA.”

Mina Rakićević

Mina Rakićević

Fantastično iskustvo! Ovaj program je u TOP 10 čuda mog života!”

Jelka Lela Pekez

Jelka Lela Pekez

Ovaj program oslobađa svih unutrašnjih i spoljašnjih stega da osvojimo svoje telo u skladu sa svojim srcem. Volela bih da kroz ovo iskustvo prođu svi koje volim.”

Ivana Radić

Ivana Radić

Program  nije ispunio moja očekivanja 🙂 Očekivala sam niz saveta na temu zdrave ishrane i fizičke aktivnosti a ovaj program je otvorio mnogo dublja pitanja vezano za ovu temu. Alati koje je Alex podelila sa nama dali su mi potpuno novi uvid u moju ličnost, duh i telo i mogućnost da ih primenim. Novo telo nije samo po sebi cilj – ono će biti znak da se sobom bavim na pravi način i da isceljujem sebe.”

Marija Đorđević

Marija Đorđević

Program je odlično osmišljen da zavolimo sebe, baš takve kakve jesmo, sa svim našim vrlinama i manama kao i da steknemo poverenje u sebe, druge ljude, Univerzum. Počele su da mi se dešavaju lepe stvari. Prihvatam sve što mi se dešava sa unutrašnjnim mirom i kroz program sam naučila da ne sabotiram sebe. Svi smo mi savšeni samo smo to zaboravili. Predivno iskustvo! Jedva čekam nastavak. 🙂 ”

Kristina Hirman Vlaisavljević

Kristina Hirman Vlaisavljević

Program je izuzetno koristan i omogućava učesnicima da se povežu sa sobom, da osete svoje želje ali i strahove. Bilo mi je divno da se ponovo povežem sa sobom. Vežbe tokom radionice su bile divne i jako su doprinele mom samopouzdanju i ponovnom zaljubljivanju u sebe.”

Jelena Dimić

Jelena Dimić

Program je za mene bio pun iznenađenja uprkos poznavanju osnovnih principa filozofije PROMENITE MISLI- IZLEČITE ŽIVOT. Shvatila sam koliko je važno postojanje ljubavi prema sebi i da ta ljubav kod mene nije postojala. Otkrila sam mnoge stvari o sebi, mnoge emocije kojih sam se plašila da otkrijem dok nisam došla ovde. Sada znam da sam na putu da zavolim sebe i znam da mogu da se oslobodim strahova i srušim ”zidove”.”

K.M.Beograd

Jedinstven i inicirajući koncept koji zadire DUBOKO u srž problema. Potpuno drugačiji pristup ”oblikovanju tela” od bilo kojeg do sada na kom sam prisustvovala, samim tim za svaku preporuku. Dovoljno je da kažem da mi je 6 radionica bilo malo jer taman sam se navikla na devojke i zavolela i njih i naše redovne susrete sredom. Uživala sam, naučila i saznala mnogo toga i o sebi i o zdravom pristupu ishrani.”

Neda BajićBeograd

Odličan program, sa svim smernicama i vežbama. Neverovatne spoznaje i oslobađanja. Odličan spoj meditacija, afirmacija i vizuelizacija kao podrška beskrajnom putovanju punom ljubavi prema sebi i svom telu.”

Ivana MilivojevićBeograd

Veoma inspirišuće i veoma osvešćujuće. Znala sam da problem postoji ali zahvaljujući programu izgovorila sam ga glasno! Preporučila bih svakome, čak i onima koji nemaju problema sa kilažom!

Najviše sam zahvalna Aleksandri Ubović. Toliku smirenost, pozitivnu energiju i toplinu skoro nisam osetila i PUNO TI HVALA NA TOME!”

M.M.Beograd

I da rezimiramo, u okviru ONLINE programa za mršavljenje ZAUVEK VITKI dobijate u svakom paketu: 

 • Otvoren pristup u zavisnosti od paketa koji izaberete
 • 29 video lekcija 
 • 25 introspektivnih vežbi
 • 12 vođenih meditacija i vizuelizacija
 • ekskluzivni pristup zatvorenoj FB GRUPI podrške
 • 2 ZOOM susreta 
 • 8 nedelja jelovnika zdrave ishrane
 • podrška nutricioniste
 • PLUS bonusi koji idu uz pakete GRUPNI RAD i INDIVIDUALNI PRISTUP

Program traje 3 meseca, a vi ćete imati pristup 6 ili 12 meseci u zavinosti od paketa koji izaberete.  U toku tih 6/12 meseci imaćete pristup lekcijama i možete ih pregledati neograničeni broj puta u bilo kom trenutku.

Broj mesta je ograničen jer želim da se posvetim svakoj od vas.

Prijava za pristup

 • 580
  želim da radim SAMOSTALNO
  • 6 meseci pristupa programu
  • 2 meseca jelovnik
  • pristup zatvorenoj FB grupi
  • ZOOM susret sa Aleksandrom
  • podrška nutricioniste

 • PRIJAVITE SE
 • 780
  želim da radim UZ PODRŠKU GRUPE
 • POPUNJENO

  • 12 meseci pristupa programu i materijalima
   (Tvoje mršavljenje kreće odmah, -1kg nedeljno, a u toku trajanja programa imaš priliku da prođeš i proces održavanja kilaže i tako naučiš kako da nikad ne vratiš kilograme)
  • 2 meseca jelovnik
  • pristup zatvorenoj FB grupi
  • ZOOM susret sa Aleksandrom
  • podrška nutricioniste
  • 6 radionica uživo online sa Aleksandrom
  • MONEY BACK GUARANTEE

 • 1880
  želim da radim INDIVIDUALNO SA ALEKSANDROM
 • POPUNJENO

  • 12 meseci pristupa programu i materijalima
   (Tvoje mršavljenje kreće odmah, -1kg nedeljno, a u toku trajanja programa imaš priliku da prođeš i proces održavanja kilaže i tako naučiš kako da nikad ne vratiš kilograme)
  • 2 meseca jelovnik
  • pristup zatvorenoj FB grupi
  • ZOOM susret sa Aleksandrom
  • podrška nutricioniste
  • 6 radionica uživo online sa Aleksandrom
  • 12 terapija sa Aleksandrom
  • individualna dijagnostika uzroka gojaznosti
  • mesečne introspekcije
  • MONEY BACK GUARANTEE

Oktobarska grupa za grupni rad je popunjena!

Program možete proći samostalno ili nam se javite da vas upišemo na listu čekanja koju smo otvorili za narednu grupu koja kreće 30. januara 2023.

I dalje nisi sigurna da je program za tebe i da će ti pomoći?

Pred tobom je jedinstvena prilika da imaš potpuno besplatnu 1:1 konsultaciju sa Aleksandrom, postaviš joj svoja pitanja i spoznaš kako ti može pomoći

Top