Zauvek vitki

Šta je to program za mršavljenje
ZAUVEK VITKI?

ZAUVEK VITKI
Holistički program za mršavljenje

U Beogradu će se od 2. marta do 23. aprila 2019. održati program za mršavljenje koji će vam na jedan sasvim drugačiji način od onih uobičajenih pomoći da se LAKŠE OSLOBODITE VIŠKA KILOGRAMA!

Program uključuje:
 • Dvodnevnu intenzivnu radionicu (2.- 3. mart 2019. od 10 do 18h)
 • 8 nedelja grupe za podršku (svakog utorka u 18h od 05.03.2019. – 23.04.2019.)
 • 4 nedelje nutricionističke podrške + izrada personalizovanog jelovnika

Prvi korak na putu ka postizanju trajnog uspeha i konačnog zadovoljstva po pitanju sebe i svog izgleda dolazi kad pored težine koju želimo da izgubimo, isto tako oslobodimo i svoj um i  svoja osećanja od težine koja ih pritiska. I to je ono što ovaj program čini drugačijim od svih programa za mršavljenje. Mnogi programi nude rezultate koji nažalost nisu dugoročni jer se nakon izvesnog vremena kilogrami ponovo vraćaju. Razlog za to je činjenica da se ovom problemu pristupa jednostrano.

Naš um, telo i emocije su u neraskidivoj vezi i nikada ne idu jedni bez drugih. Da bismo se oslobodili viška kilograma nije dovoljno samo korigovati ishranu ili uključiti iscrpljujuće trening. Važno je da pokažemo spremnost da se oslobodimo i svih starih načina razmišljanja i potisnutih emocija koji su nas doveli u situaciju da oko sebe postavimo zid, štit sačinjen od kilograma, koji će nas štititi od daljih povreda koje smo kroz život svesno ili nesvesno zadobijali. Vreme je da se vratite sebi, da se setite istine koja kaže da ste divni, lepi i čudesni i da lagano ali sigurno krenete na svoj novi put – put do svoje savršene figure i put do svog unutrašnjeg mira. Tu ćete otkriti lepotu svoje duše i shvatićete da možete biti upravo onakvi kakvi želite da budete.

Program uključuje:

Dvodnevna intenzivna radionica (02. – 03.03.2019. od 10 do 18h)

 • Šta je to emocionalna glad i zbog čega ustvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni
 • Kako razlikovati zdrav apetit od žudnje za hranom
 • Koje prve korake da preduzmete (na putu postizanja vaše idealne figure)
 • Mentalne veštine za uspešno mršavljenje
 • Šta su vizualizacije i kako da ih iskoristite u dostizanju svojih ciljeva
 • Vizuelizacija za mršavljenje
 • Šta su afirmacije i kako ih koristiti u cilju postizanja vaše savršene figure
 • Afirmacije za mršavljenje
 • Rad sa ogledalom
 • Zbog čega su važne emocije i na koji način se ”nosimo” sa njima
 • Koje su to emocije koje ne dopuštamo sebi da ih izrazimo
 • Šta znači biti emocionalno ‘’protočan’’
 • Kako se osloboditi potisnutih emocija
 • Kroz vežbe i procese ćemo se sresti sa svojim unutrašnjim detetom, opraštati sebi i drugima, oslobađati se zadržanih emocija i uvideti zbog čega ustvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni
 • Šta znači voleti sebe i kako pronaći u sebi snagu za donošenje zdravih odluka u ishrani

8 nedelja grupe za podršku (svakog utorka u 18h od 05.03.2019. – 23.04.2019.)

Prvi i najefikasniji ‘’alat’’ za uspeh u mršavljenju je veza sa ljudima iz grupe i njihova podrška.

Istraživanja su pokazala da je mršavljenje uz podršku daleko lakše, efikasnije i delotvornije  i da su šanse za uspeh značajno veće. Iz mog iskustva, većina žena koje su održale kontakt sa grupom su napravile uspeh i održale kilažu nakon mršavljenja i to u mnogo većem procentu od onih koje nisu dolazile na grupu za podršku ili ostvarivale kontakt sa grupom.

Grupe za podršku se održavaju jednom nedeljno u trajanju od dva ipo sata i u okviru programa imate besplatno 8 nedelja podrške.

Nakon tih 8 nedelja, možete nastaviti sa grupom za podršku uz mesečnu članarinu od 3800 dinara.

Pri svakom susretu imate priliku da sa grupom podelite svoje uspehe i izazove koji su se našli na putu u prethodnoj nedelji. Nekada ćete imati šta da ispričate, nekada ne, ali svaki susret će nam svima doneti neko novo vredno iskustvo koje će nas korak po korak približavati našem cilju da budemo srećne i zadovoljne u zdravom i vitkom telu.

Ukoliko ne živite u Beogradu ili niste u prilici da dolazite, možete se pridružiti grupi i preko skajpa.

Kao što i same znate, mršavljenje je proces i nema čarobnog štapića. Ali zato ima upornog i vrednog rada i vere u sebe. Ukoliko ste ovaj put zaista odlučili da se oslobodite ZAUVEK viška kilograma, ovaj program vam u tome može i pomoći!

4 nedelje nutricionističke podrške + izrada personalizovanog jelovnika

Sastavni deo puta ka vitkom i zdravom telu je ishrana. Kroz ovaj program ćete imati prilku da se susretnete sa zdravim načinom ishrane i podržite sebe i svoj trud da na psihološkom nivou radite na sebi tako što ćete i potpomoći taj proces i fiziološki. Kada se hranite po ovom konceptu ishrane, stabilizuje vam se nivo insulina u krvi i nemate žudnji za hranom. Obroci su izbalansirani, obilni i prilagođeni lično vašim željama i potrebama i ne osećate glad gotovo nikada. Gladovanje i izbacivanje obroka loše utiče na naš organizam, gubimo vodu iz tela, ali se procenat masti povećava. Uz ovaj jelovnik ćete imati priliku da se hranite ukusno i da na zdrav način istopite sav višak masnoće iz tela.

Stručnu pomoć i kreiranje jelovnika će vam pružiti Bojana Stojanović Pavićević, strukovni nutricionista – dijetetičar, inače i moj lični nutricionista uz čiju podršku sam postigla izuzetne rezultate i zbog toga je i preporučujem!

Nakon prijave na program za mšavljenje, dobićete kontakt nutricioniste kao i uputstva koji su sve rezultati potrebni da se urade pre uvodnog intervuja.

ISKUSTVA I UTISCI PRETHODNIH POLAZNICA OVE RADIONICE!

Fenomenalne radionice koje otvaraju mnoga pitanja koja nas univerzalno ''muče''. Odgovori koje daju su jednostavni, lako primenljivi i menjaju pogled na vaše biće i svet oko vas. Radosno koračam ka boljoj, lepšoj i zgodnijoj JA.”

Mina Rakićević

Mina Rakićević

Fantastično iskustvo! Ovaj program je u TOP 10 čuda mog života!”

Jelka Lela Pekez

Jelka Lela Pekez

Ovaj program oslobađa svih unutrašnjih i spoljašnjih stega da osvojimo svoje telo u skladu sa svojim srcem. Volela bih da kroz ovo iskustvo prođu svi koje volim.”

Ivana Radić

Ivana Radić

Program  nije ispunio moja očekivanja 🙂 Očekivala sam niz saveta na temu zdrave ishrane i fizičke aktivnosti a ovaj program je otvorio mnogo dublja pitanja vezano za ovu temu. Alati koje je Alex podelila sa nama dali su mi potpuno novi uvid u moju ličnost, duh i telo i mogućnost da ih primenim. Novo telo nije samo po sebi cilj – ono će biti znak da se sobom bavim na pravi način i da isceljujem sebe.”

Marija Đorđević

Marija Đorđević

Program je odlično osmišljen da zavolimo sebe, baš takve kakve jesmo, sa svim našim vrlinama i manama kao i da steknemo poverenje u sebe, druge ljude, Univerzum. Počele su da mi se dešavaju lepe stvari. Prihvatam sve što mi se dešava sa unutrašnjnim mirom i kroz program sam naučila da ne sabotiram sebe. Svi smo mi savšeni samo smo to zaboravili. Predivno iskustvo! Jedva čekam nastavak. 🙂 ”

Kristina Hirman Vlaisavljević

Kristina Hirman Vlaisavljević

Program je izuzetno koristan i omogućava učesnicima da se povežu sa sobom, da osete svoje želje ali i strahove. Bilo mi je divno da se ponovo povežem sa sobom. Vežbe tokom radionice su bile divne i jako su doprinele mom samopouzdanju i ponovnom zaljubljivanju u sebe.”

Jelena Dimić

Jelena Dimić

Program je za mene bio pun iznenađenja uprkos poznavanju osnovnih principa filozofije PROMENITE MISLI- IZLEČITE ŽIVOT. Shvatila sam koliko je važno postojanje ljubavi prema sebi i da ta ljubav kod mene nije postojala. Otkrila sam mnoge stvari o sebi, mnoge emocije kojih sam se plašila da otkrijem dok nisam došla ovde. Sada znam da sam na putu da zavolim sebe i znam da mogu da se oslobodim strahova i srušim ”zidove”.”

K.M.Beograd

Jedinstven i inicirajući koncept koji zadire DUBOKO u srž problema. Potpuno drugačiji pristup ”oblikovanju tela” od bilo kojeg do sada na kom sam prisustvovala, samim tim za svaku preporuku. Dovoljno je da kažem da mi je 6 radionica bilo malo jer taman sam se navikla na devojke i zavolela i njih i naše redovne susrete sredom. Uživala sam, naučila i saznala mnogo toga i o sebi i o zdravom pristupu ishrani.”

Neda BajićBeograd

Odličan program, sa svim smernicama i vežbama. Neverovatne spoznaje i oslobađanja. Odličan spoj meditacija, afirmacija i vizuelizacija kao podrška beskrajnom putovanju punom ljubavi prema sebi i svom telu.”

Ivana MilivojevićBeograd

Veoma inspirišuće i veoma osvešćujuće. Znala sam da problem postoji ali zahvaljujući programu izgovorila sam ga glasno! Preporučila bih svakome, čak i onima koji nemaju problema sa kilažom!

Najviše sam zahvalna Aleksandri Ubović. Toliku smirenost, pozitivnu energiju i toplinu skoro nisam osetila i PUNO TI HVALA NA TOME!”

M.M.Beograd
Rezervišite svoje mesto na vreme jer je broj učesnika ograničen!

Prijava i info

+381 64 922 34 73

alex.ubovic@gmail.com

Cena učešća za KOMPLETAN PROGRAM iznosi 218 eura.

Nakon uplate depozita, ostatak možete uplatiti u dve mesečne rate i to prvu do 10.03. i drugu do 10. 04.2019.

UKOLIKO ŽELITE DA PRISUSTVUJETE OVOJ RADIONICI, POPUNITE PRIJAVU KOJA JE U NASTAVKU. OZNAČITE ŽELJENI PROGRAM, UNESITE SVOJE PODATKE ZATIM KLIKNITE DUGME POŠALJI I ZAKORAČITE NA SVOJ PUT PROMENE!

Prijava

Program - označite program za koji se prijavljujete
Zauvek vitki - Holistički program za mršavljenje. Cena: 218 EURPonovljeni seminar. Cena: 128 EUR


*obavezna polja


NAPOMENA:

S obzirom da je broj polaznika ograničen, prijava je prvi korak na putu do učešća. Ukoliko još uvek ima slobodnih mesta automatski ćete dobiti potvrdu nakon čega  u roku od 48 sati uplaćujete depozit u visini od 40 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Nakon uplate depozita, ostatak možete uplatiti u dve mesečne rate i to prvu do 10. marta i drugu do 10. aprila.

NAPOMENA : S obzirom da je broj učesnika u programu ograničen, depozitom osiguravate svoje mesto i ta sredstva se u slučaju vašeg otkazivanja ili nedolaska ne refundiraju.

Vidimo se!


Vaš vodič na putu ka vitkom i zdravom telu

Aleksandra Ubović

prof. francuskog jezika, HYL trener i life coach, supruga, mama, ćerka, sestra, prijateljica, podrška na putu ličnog razvoja, kreativni tragalac za savršenom fotografijom i konačno… žena koja je u proteklih desetak godina dobila i izgubila, preko sto kilograma.

Pročitaj više
Top
Postanite i ostanite ZAUVEK VITKIElektronska Knjiga
Kupi knjigu