Zauvek vitki

Šta je to program za mršavljenje
ZAUVEK VITKI?

ZAUVEK VITKI
Online program za mršavljenje

ONLINE program za mršavljenje ZAUVEK VITKI će vam na jedan sasvim drugačiji način od onih uobičajenih pomoći da se LAKŠE OSLOBODITE VIŠKA KILOGRAMA!

Većina programa za mršavljenje se bazira ili na ishrani ili na vežbanju. Međutim, prvi korak na putu ka postizanju trajnog uspeha i konačnog zadovoljstva po pitanju sebe i svog izgleda dolazi kad pored težine koju želimo da izgubimo, isto tako oslobodimo i svoj um, telo i  svoja osećanja od težine koja ih pritiska. I to je ono što ovaj program čini drugačijim od svih programa za mršavljenje. Mnogi programi nude rezultate koji nažalost nisu dugoročni jer se nakon izvesnog vremena kilogrami ponovo vraćaju. 

Naredna grupa kreće sa radom 10.10.2022.

HOLISTIČKI PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE ZAUVEK VITKI
U okviru programa dobijate:
 • 6 meseci
 • 29 video lekcija 
 • 25 introspektivnih vežbi
 • 12 vođenih meditacija i vizuelizacija
 • ekskluzivni pristup zatvorenoj FB GRUPI podrške
 • 8 grupnih koučinga preko ZOOM-a
 •  jelovnik zdrave ishrane
 • podrška nutricioniste

Nakon preko 7 godina vođenja radionica ZAUVEK VITKI i rada sa ženama na oslobađanju od viška kilograma, rešila sam da svo svoje iskustvo i znanje koje imam podelim sa vama ali ovoga puta u drugačijoj formi odnosno ONLINE! 

Kroz moje radionice i koučing sesije prošlo je preko 600 klijentkinja i mnoge od njih su zauvek rešile problem sa kilažom. Neke su promenile odnos prema sebi, neke prema drugima ali ono što je zajedničko za sve je što su promenile pristup prema svom životu i svojim kilogramima.

Većina programa za mršavljenje se bazira ili na ishrani ili na vežbanju. Međutim, prvi korak na putu ka postizanju trajnog uspeha i konačnog zadovoljstva po pitanju sebe i svog izgleda dolazi kad pored težine koju želimo da izgubimo, isto tako oslobodimo i svoj um i  svoja osećanja od težine koja ih pritiska. I to je ono što ovaj program čini drugačijim od svih programa za mršavljenje. Mnogi programi nude rezultate koji nažalost nisu dugoročni jer se nakon izvesnog vremena kilogrami ponovo vraćaju. 

Razlog za to je činjenica da se ovom problemu pristupa jednostrano.

Naš um, telo i emocije su u neraskidivoj vezi i nikada ne idu jedni bez drugih. Da bismo se oslobodili viška kilograma nije dovoljno samo korigovati ishranu ili uključiti iscrpljujuće trening. Važno je da pokažemo spremnost da se oslobodimo i svih starih načina razmišljanja, reagovanja i potisnutih emocija koji su nas doveli u situaciju da oko sebe postavimo zid, štit sačinjen od kilograma, koji nas štiti od daljih povreda koje smo kroz život svesno ili nesvesno zadobijali. 

Vreme je da se vratite sebi, da se setite istine koja kaže da ste divni, lepi i čudesni i da lagano ali sigurno krenete na svoj novi put – put do svoje savršene figure i put do svog unutrašnjeg mira. Tu ćete otkriti lepotu svoje duše i shvatićete da možete biti upravo onakvi kakvi želite da budete.

Teme na kojima ćemo raditi:
 • Otkrivanje istinskih, duboko skrivenih, razloga zbog kojih se gojimo
 • Zašto je teško da održimo stabilnom kilažu čak i kada smršamo?
 • Kako biti u kontaktu sa sobom i razumeti razliku između stvarne gladi i potrebe da se zatrpa neprijatna emocija?
 • Šta je to emocionalna glad i zbog čega u stvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni?
 • Kako razlikovati zdrav apetit od žudnje za hranom
 • Mentalne veštine za uspešno i trajno mršavljenje
 • Šta su vizualizacije i kako da ih iskoristite u dostizanju svojih ciljeva
 • Vizuelizacija za mršavljenje
 • Šta su afirmacije i kako ih koristiti u cilju postizanja vaše savršene figure
 • Afirmacije za mršavljenje
 • Rad sa ogledalom
 • Zbog čega su važne emocije u procesu mršavljenja i na koji način se ”nosimo” sa njima
 • Koje su to emocije koje ne dopuštamo sebi da ih izrazimo a zbog kojih se gojimo
 • Šta znači biti emocionalno ‘’protočan’’
 • Kako se osloboditi potisnutih emocija
 • Kroz jednostavne vežbe i procese oslobađaćemo se zadržanih emocija i uvideti zbog čega u stvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni
 • Briga o sebi (ljubav prema sebi) kao ključ za donošenje zdravih odluka u ishrani
 • Kako koristiti kreativni kapacitet uma u kreiranju novog zdravog tela?

Samo su neka od pitanja kojima ćemo se baviti…

ZATVORENA FB GRUPA ZA PODRŠKU

Prvi i najefikasniji ‘’alat’’ za uspeh u mršavljenju je veza sa ljudima iz grupe koji rade na rešavanju istog problema i njihova podrška.
Istraživanja su pokazala da je mršavljenje uz podršku daleko lakše, efikasnije i delotvornije  i da su šanse za uspeh gotovo 80 % veće!
Iz mog iskustva, većina žena koje su održale kontakt sa grupom su napravile uspeh i održale kilažu nakon mršavljenja i to u mnogo većem procentu od onih koje nisu dolazile na grupu za podršku ili ostvarivale kontakt sa grupom.
Dakle, potrebno je da imate otvoren profil na FACEBOOK-u preko kog ćemo moći da vas uključimo u rad grupe. Svakako ćete nakon prijave na program dobiti dalje detaljne instrukcije.
Na ovoj zatvorenoj FB grupi ćete imate priliku da sa grupom podelite svoje uspehe i izazove koji su se našli na putu u prethodnoj nedelji. Nekada ćete imati šta da podelite, nekada ne, ali ova grupa će nam svima doneti neko novo vredno iskustvo koje će nas korak po korak približavati našem cilju da budemo srećni i zadovoljni u zdravom i vitkom telu.
Tu ćete moći da postavljate svoje komentare, iskustva ali i da postavljate pitanja na koja ćemo nutricionista i ja odgovarati u okviru live uključenja.

LIVE ZOOM UKLJUČENJA

Dva puta mesečno se družimo uživo preko ZOOM aplikacije. Jednom mesečno nutricionista i jednom ja, odgovaraćemo na sva vaša pitanja i nedoumice ukoliko ih bude u toku rada.
Kroz ova uključenja ćete dobiti mogućnost da direktno od nas dve dobijete odgovore na sva pitanja vezana za fazu procesa u kojoj ste. Bilo da su pitanja vezana za ishranu, na koja će ona odgovarati, bilo da su pitanja vezana za same vežbe koje radite kroz program.
Ova ideja je nastala iz želje da vam budemo stalna podrška na tom putu i da vam pružimo mogućnost da, bez obzira u kom delu sveta živite, imate priliku da uživo dođete u kontakt sa nama.
Kao što i sami znate, mršavljenje je proces i nema čarobnog štapića. Ali zato ima upornog i vrednog rada i vere u sebe. Ukoliko ste ovaj put zaista odlučili da se oslobodite ZAUVEK viška kilograma, ovaj program vam u tome može i pomoći!

 JELOVNIK ZDRAVE I IZBALANSIRANE ISHRANE

Sastavni deo puta ka vitkom i zdravom telu je ishrana. Kroz ovaj program ćete imati priliku da se susretnete sa zdravim načinom ishrane uz koji se gubi 1 kg nedeljno a koji je i meni pomogao svojevremeno da dođem do željene figure i što je najvažnije da tu figuru i održim.

Kada se hranite po ovom konceptu ishrane, stabilizuje vam se nivo insulina u krvi i nemate žudnji za hranom. Obroci su izbalansirani, obilni i ne osećate glad gotovo nikada. 

Lutajući i tražeći rešenje za sebe shvatila sam da gladovanje i izbacivanje obroka izuzetno loše utiče na organizam. Iako u prvom trenutku stvara privid da mršavimo, vrlo brzo shvatimo da smo samo izgubili vodu iz tela  ostali bez važnih minerala, poremetili funkcionisanje vitalnih organa i pored svega, procenat masnoća se nije smanjio već se povećao. Uz jelovnik koji dobijate a koji je kreiran od strane stručnjaka imaćete priliku da se hranite ukusno i da na zdrav način istopite sav višak masnoće iz tela ali i da podržite sebe i svoj trud da na psihološkom nivou radite na sebi tako što ćete potpomoći taj proces i fiziološki.

Stručnu pomoć i kreiranje jelovnika će vam pružiti Bojana Stojanović Pavićević, strukovni nutricionista – dijetetičar, inače i moj lični nutricionista. Uz njenu podršku postigla sam izuzetne i dugotrajne rezultate što je i razlog što sam se odlučila da i taj segment bude dodatna vrednost, bonus koji sam uključila u ovaj program!

Ukoliko budete želeli da nastavite sa ovim načinom ishrane, moći ćete direktno sa nutricionistom da kreirate personalizovani jelovnik po vašoj meri.

I da rezimiramo, u okviru ONLINE programa za mršavljenje ZAUVEK VITKI dobijate: 
  • 6 meseci
  • 29 video lekcija 
  • 25 introspektivnih vežbi
  • 12 vođenih meditacija i vizuelizacija
  • ekskluzivni pristup zatvorenoj FB GRUPI podrške
  • 8 grupnih koučinga preko ZOOM-a
  •  jelovnik zdrave ishrane
  • podrška nutricioniste

Program traje 3 meseca, a vi ćete imati pristup 6 meseci.  U toku tih 6 meseci imaćete pristup lekcijama i možete ih pregledati neograničeni broj puta u bilo kom trenutku.

Broj mesta je ograničen na 30 učesnica jer želim da se posvetim svakoj od vas.

Ako se pitate kako ću se snaći ja sa tom tehnologijom? Ne brinite, sve je veoma lako a dobićete i video u kom sam vam sve detaljno objasnila i pokazala: kako da pristupate lekcijama, kako da radite vežbe i kako da slušate vođene meditacije i vizuelizacije!

Cena učešća u programu za svih 6 meseci je 380 EUR
PRIJAVA
 • ZAUVEK VITKI – online program za mršavljenje

  11,800.00RSD44,848.00RSD Odaberite opcije

ISKUSTVA I UTISCI PRETHODNIH POLAZNICA OVE RADIONICE!

Fenomenalne radionice koje otvaraju mnoga pitanja koja nas univerzalno ''muče''. Odgovori koje daju su jednostavni, lako primenljivi i menjaju pogled na vaše biće i svet oko vas. Radosno koračam ka boljoj, lepšoj i zgodnijoj JA.”

Mina Rakićević

Mina Rakićević

Fantastično iskustvo! Ovaj program je u TOP 10 čuda mog života!”

Jelka Lela Pekez

Jelka Lela Pekez

Ovaj program oslobađa svih unutrašnjih i spoljašnjih stega da osvojimo svoje telo u skladu sa svojim srcem. Volela bih da kroz ovo iskustvo prođu svi koje volim.”

Ivana Radić

Ivana Radić

Program  nije ispunio moja očekivanja 🙂 Očekivala sam niz saveta na temu zdrave ishrane i fizičke aktivnosti a ovaj program je otvorio mnogo dublja pitanja vezano za ovu temu. Alati koje je Alex podelila sa nama dali su mi potpuno novi uvid u moju ličnost, duh i telo i mogućnost da ih primenim. Novo telo nije samo po sebi cilj – ono će biti znak da se sobom bavim na pravi način i da isceljujem sebe.”

Marija Đorđević

Marija Đorđević

Program je odlično osmišljen da zavolimo sebe, baš takve kakve jesmo, sa svim našim vrlinama i manama kao i da steknemo poverenje u sebe, druge ljude, Univerzum. Počele su da mi se dešavaju lepe stvari. Prihvatam sve što mi se dešava sa unutrašnjnim mirom i kroz program sam naučila da ne sabotiram sebe. Svi smo mi savšeni samo smo to zaboravili. Predivno iskustvo! Jedva čekam nastavak. 🙂 ”

Kristina Hirman Vlaisavljević

Kristina Hirman Vlaisavljević

Program je izuzetno koristan i omogućava učesnicima da se povežu sa sobom, da osete svoje želje ali i strahove. Bilo mi je divno da se ponovo povežem sa sobom. Vežbe tokom radionice su bile divne i jako su doprinele mom samopouzdanju i ponovnom zaljubljivanju u sebe.”

Jelena Dimić

Jelena Dimić

Program je za mene bio pun iznenađenja uprkos poznavanju osnovnih principa filozofije PROMENITE MISLI- IZLEČITE ŽIVOT. Shvatila sam koliko je važno postojanje ljubavi prema sebi i da ta ljubav kod mene nije postojala. Otkrila sam mnoge stvari o sebi, mnoge emocije kojih sam se plašila da otkrijem dok nisam došla ovde. Sada znam da sam na putu da zavolim sebe i znam da mogu da se oslobodim strahova i srušim ”zidove”.”

K.M.Beograd

Jedinstven i inicirajući koncept koji zadire DUBOKO u srž problema. Potpuno drugačiji pristup ”oblikovanju tela” od bilo kojeg do sada na kom sam prisustvovala, samim tim za svaku preporuku. Dovoljno je da kažem da mi je 6 radionica bilo malo jer taman sam se navikla na devojke i zavolela i njih i naše redovne susrete sredom. Uživala sam, naučila i saznala mnogo toga i o sebi i o zdravom pristupu ishrani.”

Neda BajićBeograd

Odličan program, sa svim smernicama i vežbama. Neverovatne spoznaje i oslobađanja. Odličan spoj meditacija, afirmacija i vizuelizacija kao podrška beskrajnom putovanju punom ljubavi prema sebi i svom telu.”

Ivana MilivojevićBeograd

Veoma inspirišuće i veoma osvešćujuće. Znala sam da problem postoji ali zahvaljujući programu izgovorila sam ga glasno! Preporučila bih svakome, čak i onima koji nemaju problema sa kilažom!

Najviše sam zahvalna Aleksandri Ubović. Toliku smirenost, pozitivnu energiju i toplinu skoro nisam osetila i PUNO TI HVALA NA TOME!”

M.M.Beograd
Top