Šta se zaista krije iza viška kilograma?

Šta se zaista krije iza viška kilograma?

Preuzmite BESPLATNO e-Book

‘Šta se zaista krije iza viška kilograma’

Svaka brza dijeta ili instant rešenje samo trenutno “sanira“ problem ali trajni rezultati se veoma uspešno postižu kada kroz zajednički rad dopremo do stvarnih uzroka koji su doveli do toga da se prejedamo, da se kilogrami gomilaju ili da se vrtimo u začaranom krugu debljanja i mršavljenja.

Zbog čega se vraćamo uvek istoj kilaži? Šta je to što nas sprečava da ZAUVEK budemo vitki i zdravi? Zbog čega ne možemo da se otarasimo za sva vremena tog balasta? Šta je to što čini da se UVEK vratimo istoj slici? Čega smo ZAISTA GLADNI ?

Pred vama je knjiga koja vam može pomoći da se preispitate i bolje razumete svoje mehanizme kada je ishrana u pitanju. Bavićemo se emocionalnim uzrocima gojaznosti ali i alatima kojima ćemo i doći do ostvarenja cilja. Svaki segment je propraćen i praktičnom vežbom kako biste samostalno podigli svoju svest o ovoj temi i došli do dubljeg razumevanja sebe. Sigurna sam da će vam biti od velikog značaja!

Želim vam puno sreće i uspeha i ohrabrujem vas da otvorenog srca zajedno sa mnom krenete na jedno čarobno putovanje – putovanje ka sebi i svojoj vitkoj liniji!

Aleksandra

Oduvek sam se pitala šta je ključ uspeha za vitku figuru.

Na koji način se najefikasnije gubi kilaža?
Kako je zadržati?
Kako to da su neki ljudi uvek vitki bez obzira šta pojedu?

    Top