Radionice

Zauvek vitki
Online program za mršavljenje

Nakon preko 7 godina vođenja radionica ZAUVEK VITKI i rada sa ženama na oslobađanju od viška kilograma, rešila sam da svo svoje iskustvo i znanje koje imam podelim sa vama ali ovoga puta u drugačijoj formi odnosno ONLINE!

Naredna grupa kreće sa radom 06.02.2023.

ONLINE program za mršavljenje ZAUVEK VITKI će vam na jedan sasvim drugačiji način od onih uobičajenih pomoći da se LAKŠE OSLOBODITE VIŠKA KILOGRAMA!

Kamp za mršavljenje
ZAUVEK vitki!

Da li ste i vi jedan ili jedna od onih koji se već dugo vremena bore s viškom kilograma, a nikako da dobijete tu bitku? Možda smršate koji kilogram, ali onda vrlo brzo opet dobijete sve to nazad? I tako unedogled… Uspešno i dugoročno mršavljenje je izuzetno kompleksan proces kom je važno pristupiti sa različitih strana a ne samo smanjiti unos hrane ili uključiti vežbanje.

Da bi mršavljenje bilo dugoročno potrebno je osim promene načina ishrane i redovnog vežbanja promeniti i način na koji doživljavamo sebe.Naš um, telo i emocije su u neraskidivoj vezi i nikada ne idu jedni bez drugih. Da bismo se oslobodili viška kilograma važno je da pokažemo spremnost da se oslobodimo i svih starih načina razmišljanja koji su nas doveli u situaciju da oko sebe postavimo zid, štit sačinjen od kilograma, koji će nas štititi od daljih povreda koje smo kroz život svesno ili nesvesno zadobijali.

Top