Akcija!

Kamp za mršavljenje ZAUVEK VITKI

5,680.00RSD35,480.00RSD

Kamp za mršavljenje je pravo vreme da se vratite sebi, da se setite istine koja kaže da ste divni, lepi i čudesni i da lagano ali sigurno krenete na svoj novi put – put do svoje savršene figure i put do svog unutrašnjeg mira.

KADA?
Uskoro
GDE?
Hotel Divčibare, Srbija

Ko može da se prijavi ?

Ukoliko imate više od 18 i manje od 55  godina i već ste probali sa različitim načinima mršavljenja, dobrodošli ste da nam se priključite na kampu. Broj mesta po terminu je ograničen.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija: Product ID: 4183

Opis

Postanite i ostanite ZAUVEK vitki!

Da li ste i vi jedan ili jedna od onih koji se već dugo vremena bore s viškom kilograma, a nikako da dobijete tu bitku? Možda smršate koji kilogram, ali onda vrlo brzo opet dobijete sve to nazad? I tako unedogled… Uspešno i dugoročno mršavljenje je izuzetno kompleksan proces kom je važno pristupiti sa različitih strana a ne samo smanjiti unos hrane ili uključiti vežbanje.
Da bi mršavljenje bilo dugoročno potrebno je osim promene načina ishrane i redovnog vežbanja promeniti i način na koji doživljavamo sebe. Naš um, telo i emocije su u neraskidivoj vezi i nikada ne idu jedni bez drugih. Da bismo se oslobodili viška kilograma važno je da pokažemo spremnost da se oslobodimo i svih starih načina razmišljanja koji su nas doveli u situaciju da oko sebe postavimo zid, štit sačinjen od kilograma, koji će nas štititi od daljih povreda koje smo kroz život svesno ili nesvesno zadobijali.

Kamp za mršavljenje!

Na Kampu za mršavljenje ćemo vam pomoći da smršate prve kilograme koje nikada nećete vratiti. Kamp za mršavljenje je pravo vreme da se vratite sebi, da se setite istine koja kaže da ste divni, lepi i čudesni i da lagano ali sigurno krenete na svoj novi put – put do svoje savršene figure i put do svog unutrašnjeg mira.

KADA?
23. – 30. maj 2020.
GDE?
Hotel Divčibare, Srbija

Ko može da se prijavi ?

Ukoliko imate više od 18 i manje od 55  godina i već ste probali sa različitim načinima mršavljenja, dobrodošli ste da nam se priključite na kampu. Broj mesta po terminu je ograničen. Ukoliko imate bilo kakav hroničan zdravstveni problem potrebno je da doneste potvrdu lekara da ste sposobni za umerenu fizičku aktivnost.

Program kampa

Kamp uključuje sedmodnevni celodnevni program aktivnosti, kao i primer specijalnog jelovnika kog se možete pridržavati bilo da ste gosti hotela Divčibare ili dolazite u privatnoj režiji.

Sveža jutra su rezervisana za meditaciju u carstvu Divčibarske tišine, prepodneva za prelepe šetnje po najčistijem vazduhu Srbije, popodneva za odmor i vežbe oblikovanja sa trenerom. Nakon večere Aleksandra Ubović vodiće radionice svesnog mršavljenja “Zauvek vitki”.

Vežbaj lagano


Pažljivo osmišljen program vežbanja uz stručan tim trenera diplomiranih profesora DIF-a iz “Škole trčanja” Beogradskog trkačkog kluba, uz pomoć kojih ćete se upoznati sa rekreativnim trčanjem i saznati kako da na najbolji mogući način podstaknete vaše telo na sagorevanje masti i izgradnju mišića.

Vreme Aktivnost
08:00 – 08:30 Jutarnja meditacija
09:30 – 10:00 Doručak
10:00 – 12:00 Radionica ZAUVEK VITKI
13:00 – 14:00 Trening trčanja ili hodanja
14:00 – 16:00 Ručak
16:00 – 16:15 Slobodno vreme
17:30 – 19:00 Užina
19:15 – 19:45 Vežbe – fitness
20:00 – 21:30 Večera
20:00 – 21:30 Film / Druženje

Hrani se pametno

Na kampu vam prezentujemo proverenjednostavan i učinkovit program ishrane, koji će učiniti vašu ishranu ukusnom, jednostavnom i održivom za ciljeve koje imate. 

Ovaj jelovnik lako će se uklopiti u vaše navike i moći ćete da ga dugoročno primenjujete u svakodnevnom život.

Za sve goste Hotela Divčibare organizovan je poseban meni izgrađen po jelovniku koji ćemo prezentovati, a onda i pratiti dan za danom. Učesnici će jesti isto što i organizatori kampa. Ono što je važno: nećete biti gladni, a mršavićete! 

Hrana na Divčibarama je sveža, lokalna i iz prirodnog uzgoja, zdrava i ukusna!

Mršavi svesno


Radionice za svesno mršavljenje iz programa ZAUVEK VITKI na kojima zajedno radimo na motivaciji i istrajnosti prilikom procesa mršavljenja i u okviru kojih ćete učiti:

 • Šta je to emocionalna glad i zbog čega ustvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni
 • Kako razlikovati zdrav apetit od žudnje za hranom
 • Koje prve korake da preduzmete (na putu postizanja vaše idealne figure)
 • Kako da odradite male promene koje će vremenom rezultirati velikim promenama
 • Mentalne veštine za uspešno mršavljenje
 • Šta su vizualizacije i kako da ih iskoristite u dostizanju svojih ciljeva
 • Emocionalne i duhovne veštine koje su vam potrebne za održavanje zdravog tela
 • Šta su afirmacije i kako ih koristiti u cilju postizanja vaše savršene figure
 • Zbog čega su važne emocije i na koji način se ”nosimo” sa njima
 • Šta znači voleti sebe i kako pronaći u sebi snagu za donošenje zdravih odluka u ishrani

Treneri i edukatori

Aleksandra Ubović rođena je 1974. godine u Beogradu. Diplomirala je 1997. na Filološkom fakultetu. Pre 8 godina zajedno sa suprugom Sinišom Ubović pokreće koncept Put Promene u okviru kog vode programe Lujza Hej.  Od 2013. godine Aleksandra vodi u Beogradu HYL radionice ličnog razvoja na temu ZAUVEK VITKI kroz koje su prošle stotine žena, a u februaru 2015. izlazi i njena istoimena knjiga koja automatski po izdavanju postaje jedna od najprodavanijih knjiga u oblasti self – helpa.

Ivan Radenković je rođen 1983. godine u Beogradu i diplomirao je na DIF-u 2006. godine. Ivan je glavni trener i osnivač Beogradskog trkačkog kluba u kojem pomaže ljudima da kroz trčanje spoznaju lepotu kretanja i inspirišu se na ispunjeniji i bogatiji život. Ivan je autor programa “Škola trčanja za odrasle”  koji je direktno pomogao da više od 2000 Beograđana i Beograđanki, starosti od 16 do 65 godina završi svoju prvu trku, bilo to Trka Zadovoljstva ili maraton i na taj način pronađu snagu u sebi i naprave važne životne iskorake.

Šta dobijate programom?

Program “KAMP ZA MRŠAVLJENJE – DIVČIBARE 2020” uključuje:

# Aktivnost
1. 7 PEŠAČENJA U PRIRODI SA VODIČEM koji uključuju uvodnu aktivnost laganog razgibavanja, šetnju i lagano istezanja nakon šetnje
2. 6 TRENINGA SA TRENEROM koji uključuju zagrevanje, glavni deo treninga, vežbe oblikovanja i istezanje
3. 6 RADIONICA programa svesnog mršavljenja ZAUVEK VITKI
4. RADNU SVESKU sa programom kampa i dnevnikom aktivnosti
5. SPORTSKU MAJICU ZA VEŽBANJE napravljenu od funkcionalnih materijala koja vam ostaje  da vas služi u vašoj novoj navici redovnog kretanja
6. PRIMER MESEČNOG JELOVNIKA koji vas učinkovito, jednostavno i ukusno vodi do najbolje životne forme, kao i predavanje o principima ishrane

Bonusi za sve učesnike i učesnice

 1. Aleksandra Ubović vam poklanja on-line podršku do čak tri meseca nakon završetka Kampa kako bismo zajedno s vama i dalje istrajali na ispunjenju zajedničkog cilja
 2. BRC vam daruje knjigu o trčanju za početnike, kao i besplatnih 3 meseca treninga trčanja za totalne početnikenakon završetka Kampa

Kamp NE UKLJUČUJE

U cenu kampa ne ulazi smeštaj za vreme trajanja programa, kao ni prevoz do DivčibaraNaša preporuka je boravak u hotelu Divčibare  jer će se u tom hotelu odvijati sve aktivnosti našeg kampa. Takođe, svi gosti ovog hotela imaju mogućnost da besplatno koriste sve dodatne sadržaje kao što su bazen, sauna i teretana. Kapaciteti hotela Divčibare leti su prilično popunjeni, tako da je naš savet da ako ste već rezervisali kamp, rezervišete i svoje mesto u hotelu na vreme.  
Samo za učesnice našeg kampa, Hotel Divčibare je obezbedio SPECIJALNE USLOVE tako da je cena punog pansiona po danu 3000 dinara. (oko 25 EUR)

Prijavi se i uplati

Top