OSVESTITE EMOCIJE – IZGUBITE KILOGRAME

OSVESTITE EMOCIJE – IZGUBITE KILOGRAME

Osvestite emocije – Izgubite kilograme

10. decembar 2018. od 18 do 20.30h
Beograd, VIG PLAZA
Cena za učešće je 3000 dinara.

Naša osećanja su naš emocionalni vodič. Ona nam pokazuju da li nam nešto prija ili ne. Naš zadatak je da ih priznamo i da ih osetimo da bismo mogli nešto iz njih da naučimo i da se razvijamo. Ne postoje dobra i loša osećanja, postoje samo osećanja koja nas u svakom trenutku uče nečemu!

Međutim, život nas je sve naučio kroz odrastanje da su osećanja opasna. “Nemoj slučajno da zaplačeš jer ćeš dobiti razlog da plačeš!“ ‘’Nemoj da se smeješ, plakaćeš !’’ Takve poruke su nas sigurno naučile da pokazivanje osećanja nije prihvatljivo i da po svaku cenu treba da ih potiskujemo.

Naš najveći zadatak u holističkom ozdravljenju je da razvijemo nove veštine uz pomoć koji ćemo se nositi sa neprijatnim osećanjima.

Kompulsivno prejedanje ili Emocionalna glad je podsvesna sila koja se sastoji od neprerađenih osećanja. Dok se prejedamo mi težimo da udovoljimo uzburkanim osećanjima u sebi, pokušavamo da ih ili pokrijemo ili da ih otupimo da ih ne bi osećali.

Jedini način na koji možemo da uklonimo težinu neprerađenih osećanja jeste da dozvolimo sebi da ih ZAISTA osetimo.

A osećanja koja nisu priznata ne mogu se ni osetiti. Kako možete osetiti nešto čemu niste dali ime?

Na ovoj interaktivnoj radionici ćete učiti:
  • Čega smo zaista gladni
  • Koja to sve osećanja stoje iza prejedanja
  • Na koji način možete da se povežete sa svojim osećanjima
  • Kako da se oslobodite potisnutih osećanja
Želim vam puno sreće i uspeha i ohrabrujem vas da otvorenog srca zajedno sa mnom krenete na jedno čarobno putovanje – putovanje ka sebi i svojoj vitkoj liniji!

Vidimo se !

CENA RADIONICE 3000 DINARA
Svi učesnici ove radionice će imati SPECIJALNE uslove za učešće u PROGRAMU ZA MRŠAVLJENJE!

Možete se prijaviti i putem sms poruke (ime i prezime, e-mail) na telefon: 064 922 34 73 uz napomenu za koju se radionicu prijavljujete.

Vaš vodič na putu ka vitkom i zdravom telu

Aleksandra Ubović

prof. francuskog jezika, HYL trener i life coach, supruga, mama, ćerka, sestra, prijateljica, podrška na putu ličnog razvoja, kreativni tragalac za savršenom fotografijom i konačno… žena koja je u proteklih desetak godina dobila i izgubila, preko sto kilograma.

Pročitaj više
Top