O meni

Living Full Happy Life!

Aleksandra Ubović

Dobrodošli na moj sajt !

Evo nekoliko reči o meni i kratko objašnjenje zašto sam odabrala baš ovaj profesionalni put kao svoj.

Rođena sam 1974. godine u Beogradu. Iako mi je želja bila da studiram psihologiju, ipak se, zbog šireg opsega mogućnosti, odlučujem za Filološki fakultet gde sam ’97. diplomirala i stekla zvanje profesor francuskog jezika. Narednih desetak godina posvetila sam radu sa decom iz Francuske diplomatske škole u Beogradu.

2010. godine zajedno sa mojim suprugom Sinišom pokrećem koncept PUT PROMENE u okviru kog on vodi prvo radionice a potom i obuke za licencirane Heal Your Life trenere i učitelje programa koji je kreirala i osmislila Lujza L. Hej sa timom vrhunskih stručnjaka iz oblasti savremene psihologije. Siniša je inače jedan od deset teacher-teacher-a u čitavom svetu a prvi na teritoriji bivše SFRJ.

2013. i ja završavam obuku i postajem licencirani trener HYL programa. 2014. završavam i napredni nivo HYL obuke i dobijam zvanje HYL life-coach. U januaru 2015. prolazim obuku i  za HYL business coach-a čime stičem mogućnost da u biznis okruženju organizujem i primenjujem principe ove metode i na taj način unapređujem razvoj i poslovanje korporacija.

U februaru 2015. izlazi i moja prva knjiga Postanite i ostanite ZAUVEK VITKI koja automatski po izdavanju postaje jedna od najprodavanijih knjiga u oblasti self – helpa.

U međuvremenu sam završila obuke za praktikovanje Reiki metode, Anđeoski reiki kao i Angel coach certification kod Doreen Virtue.

Od 2016. sam na edukaciji za Telesno orjentisanog psihoterapeuta.

Već punih sedam godina vodim radionice ličnog razvoja Postanite i ostanite ZAUVEK VITKI, kao i individualne koučing sesije sa svima onima koji žele dublje da porade kako na ovoj tako i na mnogim drugim  životnim temama. Veliki broj žena je sa uspehom prošlo radionice i koučing sesije sa mnom i ostvarilo sjajne rezultate i promene kako na polju fizičkog tako i na polju psihičkog ali i duhovnog razvoja.

Međutim, da bih danas stala ispred grupe i vodila radionicu, osim deset godina ličnog razvoja, 7 godina kontinuirane edukacije i završenog fakulteta, ono što mi daje kredibilitet da to radim je činjenica da sam gotovo ceo život mučila muku sa kilogramima dok nisam rešila da okrenem novi list i pristupim ovoj temi sa nekoliko različitih nivoa. Osim zdravog načina ishrane i redovnog vežbanja, uvela sam u svoj život i SEBE. Počela sam da se povezujem sa sobom i sa svojim osećanjima. Počela sam da ih prihvatam, dopuštam i na taj način i otpuštam. Počela sam da vrednujem sebe i da dopuštam sebi da budem ono što jesam. Bez straha da će neko otići ili da će se neki odnos urušiti. Postalo mi je jasno da ću ja biti ta koja ce se urušiti ukoliko ne promenim nešto kao i da ću ceo život provesti debela i nezadovoljna.

I naravno gladna. 

Sada znam kada osetim vučju glad da je pitanje ‘’Čega sam ja to gladna?’’

Sada znam da je ok da budem to što jesam. 

Sada znam da je ok da osećam to što osećam. 

Sada znam da su sve moje emocije prihvatljive. 

Sada više ne gutam nezadovoljstvo. 

Sada se više ne gojim.

Sada živim život sa svrhom.

Sada je ok da budem JA.

I da, moguće je!

Uz vas, na vašem putu TRANSFORMACIJE,

Aleksandra

 

Ukoliko želite više da saznate o mojim radionicama, kliknite OVDE 

Ukoliko želite da zajedno radimo ‘’jedan na jedan’’ koučing sesije, kliknite OVDE

Ukoliko želite više da saznate o Sinišinim aktivnostima i programima koje vodi, posetite sajt http://www.sinisaubovic.com/

Drugi o meni

Aleksandra Ubović je osoba koja je predodređena da širi znanje i sposobnosti koje je naučila. Uz njeno vođstvo, svaki komplikovani zadatak izgleda jednostavno i lako ostvariv. Srećna sam što je poznajem.”

Ivana Radić

Ivana Radić

Aleksandra uliva poverenje – ona je prošla ovo o čemu pričamo. Kreira divnu energiju, bezbedno okruženje, pažljiva je i nežna ali i odlučna i dobro trasira dinamiku grupe i tok diskusije.”

Marija Đorđević

Marija Đorđević

Aleksandra je predivan predavač. Veruje u sebe, ono što podučava i svoje ''učenike''. Tokom vežbi i razgovora vrlo je posvećena, pažljivo sluša i daje bezuslovnu ljubav i podršku. Hvala Aleksandra na svemu, ti si anđeo!”

Mina Rakićević

Mina Rakićević

O Aleksandri samo i sve najdivnije. Ona je toliko inspirativna, toliko mila i draga da mogu samo  da osećam zahvalnost što sam imala priliku da je upoznam i zavolim na jedan čaroban način. Mnogo ti hvala na svemu što si sa nama podelila i ti ćeš mi biti veliki MOTIVATOR i neko na koga ću se ugledati. Mnogo ti hvala!”

Teodora Ranđelović

Aleksandra je divan predavač sa visokim nivoom poznavanja tema koje se obrađuju. Pored toga, njena harizma i lakoća kojom vodi razgovore doprinosi da se učesnik oseća sigurno i sa velikim poverenjem se otvori i priča o svojim iskustvima. Još jednom, hvala Aleksandra!”

Jelena Dimić

Jelena Dimić

Aleksandrina energija je prvo što mi je prijalo a onda i put i način na koji nas je vodila i navodila da se otvorimo. Tako nenametljivo i neprimjetno a ipak je kontrolisala svaki naš susret prefinjeno. Učinila je da je poželim za prijateljicu i saradnicu na duge staze. Hvala za sve što si mi pružila za ovih 6 radionica. 🙂 ”

Neda BajićBeograd
Top